Schwarz IT Global Cyber Security Summit 2024
Четвъртък, 12 Септември 2024 20:59

Schwarz IT Global Cyber Security Summit 2024

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

На 25 септември 2024 г. в Planet Schwarz Tech Theater ще се проведе Global Cyber Security Summit 2024, организиран от Schwarz IT Bulgaria. Събитието ще събере водещи специалисти в областта на киберсигурността и ще предостави уникална възможност за студентите и преподавателите да се запознаят с последните тенденции и иновации в защитата на данни в онлайн среда.

Schwarz IT Bulgaria, известна със своята ангажираност към развитието на техническото образование, активно подкрепя университети и училища, като споделя своя опит и създава платформи за практическо обучение. Част от тази инициатива е създаването на технологични центрове, където ученици и студенти работят по реални казуси от съвременните технологии.

В контекста на Global Cyber Security Summit 2024, участниците ще имат достъп до специално изготвени материали и анализи от водещи експерти. За първи път на събитието ще бъде излъчен късометражен филм, създаден специално за повода, както и ще бъде представена кратка театрална постановка.

Съществува възможност за закупуване на streaming билети на промоционални цени. Тези билети осигуряват достъп до важни теми и заключения от събитието, както и до ексклузивни материали след неговото приключване.

Повече информация за програмата и участниците можете да намерите на  Planet Schwarz | Global Cyber Security Summit.

Read 21 times Last modified on Четвъртък, 12 Септември 2024 21:03