Успешен старт на кариера в customer experience технологиите с GemSeek Xperience Academy
×

Грешка

There was a problem loading image 87eSfv5IcuwP8CTr0OpVa7PwoAAAAASUVORK5CYII=.

Успешен старт на кариера в customer experience технологиите с GemSeek Xperience Academy

GemSeek открива първата българска школа за таланти, специализираща в сферата на customer experience (клиентско преживяване). Компанията стартира 8-седмично, изцяло безплатно виртуално обучение, което да подготви бъдещите кадри за успешен кариерен старт в бранша. Най-успешните участници ще имат възможността да се присъединят към екипа на GemSeek.

 

КАНДИДАТСТВАЙ ДО 20ти ФЕВРУАРИ ТУК

Защо да изберем кариера в customer experience технологиите?

CX (customer experience) философията се базира на един семпъл принцип – направи клиентите си щастливи, а те ще направят бизнеса ти успешен. Мотивирай ги достатъчно с отлично преживяване, а те на свой ред ще продължават да използват продуктите и услугите ти, докато ги препоръчват на своите семейства и приятели. Пример за това са едни от най-успешните световни брандове, за които често говорим и най-вече – винаги разпознаваме – Netflix, Apple, Adidas. Това, което значително ги откроява от техните конкуренти, е фанатичната им отдаденост на клиента.

Макар и да звучи лесно, да разбереш какво всъщност искат клиентите и защо понякога са недоволни, е многопластов, комплексен процес. Това е и една от причините ежедневието в customer experience бранша да бъде по-скоро приключение, отколкото скучна работа в офис.

Работата в бранша дава възможност да се усвоят разнообразни умения, методологии и принципи на управлението на процеси в съвременни технологични продуктови компании, както и работа с най-изявените компании по света. Тя е първото стъпало към кариера в почти всяка област на технологиите.

Защо да кандидатстваш за GemSeek Xperience Academy?

·       Създай умения и култивирай знания за една от най-успешните и търсените професии на бъдещето

От управление на международни проекти, прилагане на основни оперативни принципи в технологичните компании, извеждане на факти с висока бизнес стойност от неструктурирани информационни масиви, до управление на софтуер за customer experience мениджмънт, управление на процеси, бизнес комуникация с множество участници и още много други.

·       Добий представа за работата в бранша

Всеки един от модулите е създаден по начин, който ще наподобява реална работна среда в бранша. Така участниците ще имат възможността да добият практически опит, преди да изберат тази посока за кариерно развитие.

·       Спри да губиш време в търсене на нова работа. Присъедини се към екипа на GemSeek

На участниците, положили успешен финален изпит, ще бъде предложена работа с постоянен трудов договор към Professional CX Services дивизията на компанията.

Как да кандидатстваш?

Пилотната сесия на GemSeek Xperience Academy стартира на 07/03/2022г. Срокът за кандидатстване е до 20/02/2022г. включително.  

Академията отваря врати за настоящи студенти или работещи експерти с основни технически умения (HTML, CSS, JavaScript) и отлично владеене на английски език. 8-седмичната програма ще бъде проведена в изцяло виртуален (дистанционен) формат. При успешно полагане на практическата задача, част от последния тренировъчен модул, участниците ще придобият сертификат за завършено обучение.

КАНДИДАТСТВАЙ ДО 20ти ФЕВРУАРИ ТУК

За GemSeek

GemSeek е единствената българска компания (и една от малкото европейски), доверен партньор на водещия лидер в CX мениджмънт софтуерните решения - технологичният гигант Medallia.

Medallia предоставя SaaS (software-as-a-service) платформи за управление на customer и employee experience на стотици корпоративни клиенти глобално. Към момента, компанията се оценява на $6.4 милиарда.

 

Партньорството между GemSeek и Medallia датира от 2016г. До момента, българската дивизия по имплементиране на услугите на Medallia е работила с множество глобални брандове, сред които Vodafone, Telefonica, Generali, Allianz, IBM, Philips и др.