ПРОЕКТ „СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ“ 2016
×

Грешка

There was a problem loading image 87eSfv5IcuwP8CTr0OpVa7PwoAAAAASUVORK5CYII=.

ПРОЕКТ „СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ“ 2016

Уважаеми студенти, може да направите своята регистрация в информационната система на проект “Студентски практики” -
http://praktiki.mon.bg/sp

След като попълните всички необходими данни в профила си, Вие ще имате възможност да кандидатствате за обявените позиции от работодатели за професионалното направление, в което се обучавате. Начинът за кандидатстване е следният: след като разгледате публикуваните обяви в секцията „Обяви”, отнасящи се към Вашето професионално направление натискате бутон „Кандидатствай” на онези, които намирате за подходящи. Вашият профил ще стане видим за работодателя по съответната обявена от него позиция. Избраните позиции се появяват в секцията „Моите обяви”, от където ще виждате статуса на обявата. Ако в обявата се изискват мотивационно писмо или други допълнителни документи, изпратете ги на контактите, посочени в профила на работодателя.

Контакти:
гл. ас. д-р Гергина Жаблянова – 087 822 0649 / Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Кристина Босакова – 0882 945 592 / Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.